Strainstall er verdensledende innen utvikling av innovative overvåking løsninger for å forbedre sikkerheten og ytelsen til dine eiendeler.

Mer enn 45 års erfaring, vi utvikler og anvender vår innovative teknologi, inkludert last, belastning og stress måleteknikk, innenfor et bredt spekter av bransjer, inkludert marine, offshore, bygg, jernbane og luftfart.

Vi er spesialister på design og produksjon av standard og skreddersydde veieceller, strekklapper og integrerte systemer som er bevist å utføre fra år til år i fiendtlige og farlige miljøer.

Om et prosjekt er stor eller liten, kan vi tilby en rekke tjenester, inkludert skrog stresset overvåking, kran veiing og overbelastning, sene og riser spenning overvåking i TLPs, og alle aspekter av strukturell helseovervåking.

Våre høyt kvalifiserte og akkrediterte ingeniører registrer og analyserer data på detaljer som belastningsskader, fortrengning, helning, temperatur, vibrasjon og vannstand for å gi ressurseiere og operatører med en omfattende og sanntids oversikt over hendelser for å realisere optimal ytelse.

Strainstall er en del av James Fisher og Sons plc (nytt vindu), en ledende leverandør av spesialiserte tjenester til marine, olje og gass og andre med høy kvalitetssikring bransjer over hele verden.