I år Strainstall feirer 50 år i forkant med å utvikle innovative overvåkingsløsninger for kunder over hele verden.

Fra en liten start i 1960, har selskapet vokst til å bli ledende i produktutvikling i overvåkingsbransjen og har sikret sitt rykte for spesialiserer seg på utvikling av skreddersydde og integrerte løsninger for å dekke spesifikke kundebehov.

I dag Strainstall er en internasjonalt anerkjent merke med baser i Dubai, Malaysia og Singapore og et rykte for spesialiserer seg på design og produksjon av veieceller, strekklapper og integrerte overvåkningssystemer som er bevist å utføre år etter år i fiendtlige og farlige miljøer.

Strainstall ingeniører registrere og analysere data på parametere som fortrengning, helling, temperatur, vibrasjon, vannstand samt belastning å gi en real-time oversikt over hendelser gjør dem i stand til å realisere optimal ytelse.

Et annet område av ekspertise er i utviklingen av banebrytende overvåking og kontroll løsninger for globale offshoreindustrien, og Strainstall er en ledende produsent av skreddersydde last overvåkingssystemer for offshore miljøer.

Strainstall har vært involvert i noen av de største og mest betydningsfulle ingeniørprosjektene i verden.

Hver eneste atomkraftverk i Storbritannia har en slags Strainstall måler eller et produkt som er installert på den
Det er Strainstall utstyr i Eurotunnel
Teamet hatt en seks års overvåking kontrakt på høyeste menneskeskapte konstruksjonen som noen gang bygget – Burj Kalifa Tower i Dubai
Det er Strainstall sensorsystemer både på Forth Road Bridge og dens etterfølger, den nye Queensferry Crossing
Strainstall har vært involvert med noen små, men interessante jobber som brenner søppel og veier jam; utforme en belastning gauge gaffel til å tillate kvalitetskontroll på bokser med hundemat og veieceller som måler nitrogen helles i en boks med Guinness om å aktivere «widget» for å gi den en fatøl bruse