Strainstall leverer skreddersydd overvåking løsninger, som viser utforming validering og gi tillit til potensialet for levetidsforlengelse.

Med offshore olje- og gassindustrien fortsetter å ta konsekvensene av lave oljepriser og endringer i globale økonomiske forhold, til utfordringen håndtere virkningene av aldring offshore eiendeler og utstyr blir stadig mer aktuelt.

Som mange offshoreinstallasjoner nærmer seg slutten av sin 20-25 år designet livssyklus, er ressurseiere ser på måter for å utvide bruken av aldrende plattformer utenfor deres planlagte drifts levetid.

Begrepet ‘levetidsforlengelse «innebærer å ivareta den strukturelle integriteten til aldrende plattformer for å sikre et nytt liv og til å utsette kostnadene ved igangkjøring og nybygg investeringer.

Strainstall systemer spiller en betydelig rolle i utformingen av effektive plattform forvaltnings- og skjøtselsplaner; overvåke belastning, stress, strukturelle dynamikk, tretthet hotspots, metocean forhold og andre parametre for å generere kostnadsbesparelser, gi langsiktig trygghet og bidra til å opprettholde driftssikkerheten.

Alle Strainstall sensorer og overvåkingssystemer er utformet for å sikre trygg drift når det er viktig, og blir brukt på noen av de mest høyprofilerte strukturer i verden. Med over 50 års erfaring har selskapet utviklet en dyp operativ forståelse av offshore miljøet, og leverer velprøvde løsninger for komplekse krav rundt om i verden.

Finn ut mer om Strainstall sin ettermontering av overvåkingssystemer for utvidelsesprosjekter.